Bespaar met deze kleine isolatieklussen

Bespaar met deze kleine isolatieklussen
Gemakkelijk en snel besparen op je energierekening? Pak dan kleine isolatieklusjes op, zoals tochtwering en radiatorfolie plaatsen. Bekijk hier de video!

 

Breng radiatorfolie aan, isoleer je buizen, plaats tochtband rondom je deuren en ramen en kit naden en kieren dicht. Zo gepiept en je huis voelt direct warmer aan. Bekijk de video over deze isolatieklusjes. 

 

1. Tochtwering plaatsen rondom je buitendeur

Tocht komt niet alleen binnen via naden en kieren langs je buitendeur, maar bijvoorbeeld ook via de brievenbusklep. Door tochtwering te plaatsen en een brievenbusborstel houd je kou tegen. Bekijk hier stap-voor-stap hoe je dat aanpakt. 

Tochtwering plaatsen rondom je buitendeur

2. Tochtwering plaatsen rondom je binnendeuren

Tocht komt ook via je binnendeuren je huiskamer in. In de hal stook je vaak niet waardoor de kou van de gang zo woonkamer binnenkomt via de naden langs je deur. Door tochtwering te plaatsen houd je dit tegen. Bekijk ons stappenplan voor het plaatsen van tochtband en een deurborstel. 

Tochtwering plaatsen rondom je binnendeuren

3. Tochtwering plaatsen rondom je ramen

Om echt goed te isoleren plaats je ook tochtband bij de ramen die open kunnen. Via deze kleine kieren komt de kou je huis binnen. Daarnaast kan je ook kieren langs het raamkozijn dicht kitten. Check hier hoe je dat doet. 

Tochtwering plaatsen rondom je ramen en naden kitten 

4. Radiatorfolie plaatsen

Om je huis nog warmer te maken, plaats je radiatorfolie achter je verwarming. De folie zorgt ervoor dat de warmte teruggekaatst wordt in je kamer. Het klusje is in 10 minuten geklaard. Bekijk hier stap-voor-stap hoe je dit doet.

Radiatorfolie plaatsen

5. Buisisolatie plaatsen en grote gaten dicht purren

De buizen van je verwarming lopen soms door ruimtes die je niet wilt verwarmen zoals een zolder of een garage. Plaats op deze plekken buisisolatie om de warmte te behouden. Daarnaast zorgen deze buizen vaak voor grote gaten. Door deze dicht te maken met pur is jouw huis weer een stukje beter geïsoleerd.

Buisisolatie plaatsen en grote gaten dicht purren

Tochtwering kopen?

Bestel vandaag nog je tochtwering bij ons en begin morgen al met je klus!

Naar de shop