bg-loobook

Maak kans op een gratis glaswolklus!

Bestel je glaswolklus & win

WINACTIE

WINACTIE

WINACTIE

WINACTIE

WINACTIE

WINACTIE

WINACTIE

WINACTIE

WINACTIE

WINACTIE

WINACTIE

HIW-image

Isoleer & win!

Is jouw huis nog niet (genoeg) geïsoleerd? Dan is dit hét moment, want het zijn de Hauster Isolatieweken! Isoleer je woning met glaswol en maak kans om het aankoopbedrag terug te winnen. Bestel nu glaswol, rachelwerk, isolatiefolie, tape en gipsplaten, krijg 10% korting en speel automatisch mee met de winactie! Kaching!

De actie loopt van 25 september t/m 15 oktober en je kan tot € 1.750 euro terugwinnen.

Hoe doe je mee?

1

Bestel je klus

Glaswol + rachelwerk + isolatiefolie + tape + gipsplaten.
2

10% korting

Krijg 10% korting op deze materialen bij het afrekenen.
3

En maak kans!

Én maak automatisch kans om het aankoopbedrag terug te winnen!

Wat is een glaswolklus?

Actievoorwaarden

✅  Deelname vindt plaats door het aankopen van een glaswol-isolatieklus op Hauster.com. Een glaswol-isolatieklus bestaat minimaal uit: 
• Eén of meer Ursa glaswolproducten (m.u.v. spijkerflens)
• Eén of meer Miofol isolatiefolies
• Eén of meer stuks VAST-R isolatietape
• Eén of meer stuks houten latten voor rachelwerk (bouwhout)
• Eén of meer gipsplaten (RK of AK)
  De winnaar van de actie zal op maandag 16 oktober worden geselecteerd uit de deelnemers die voldoen aan bovengenoemde eisen (het aankopen van de gehele glaswol-isolatieklus). 
  Er worden de volgende prijzen verloot: één keer het aankoopbedrag van een gehele glaswol-isolatieklus, met een maximum van € 1.750.

Bekijk hier alle voorwaarden van de winactie.

Veelgestelde vragen   

DSCF4714_1_1

Hoe kan ik meedoen aan de winactie?

Wanneer je de vijf benodigdheden van de glaswolklus bestelt doe je automatisch mee met de winactie. De vijf benodigdheden zijn: één of meer Ursa glaswolproducten (m.u.v. spijkerflens), één of meer Miofol isolatiefolies, één of meer VAST-R isolatietape, één of meer stuks bouwhout en één of meerdere gipsplaten (RK of AK). Je bestelt je producten gemakkelijk hier.

Wat kan ik winnen?

Je kan het aankoopbedrag van de glaswolklus terugwinnen tot € 1.750. Iedereen die de gehele klus besteld (bestaande uit glaswol, isolatiefolie, tape, rachelwerk en gipsplaten) krijgt sowieso 10% korting op deze materialen bij het afrekenen.

Is deelname gratis?

Je deelname aan de winactie is geheel gratis én je hoeft ook geen extra gegevens achter te laten. Je bestelt gewoon de klus en maakt automatisch kans op de prijs.
Hoe wordt de winnaar gekozen?
De winnaar wordt gekozen door middel van een loting. Deze loting vindt plaats door een computer en gaat volledig onpartijdig.
Wanneer wordt de winnaar bekendgemaakt?
De winnaar van de actie zal op maandag 16 oktober worden getrokken uit de deelnemers die voldoen aan bovengenoemde eisen (het aankopen van de gehele glaswol-isolatieklus). Wanneer je hebt gewonnen, vragen wij je naam, IBAN en BIC code voor uitbetaling van het gewonnen bedrag. Dit gebeurt uiterlijk binnen 10 werkdagen.
Wat zijn de Hauster Isolatieweken?
De Hauster Isolatieweken lopen van 25 september t/m 15 oktober 2023. In deze weken shop je al onze Ursa glaswol met 10% korting, krijg je 10% korting op de materialen van van de gehele glaswolklus én maak je ook nog eens kans om het aankoopbedrag van deze hele klus terug te winnen.